Avanti User Group Conference 2019 agenda
Avanti Classic

Avanti Classic Day One

Time Period SESSION CONTENT #ASKAVANTI EXPERTS
Avanti Classic
8:00 AM – 8:50 AM Breakfast and Registration
9:00 AM – 9:15 AM

Welcome Address / Conference Outline
Presenter: Stephen McWilliam, Avanti
Location: King 2

9:15 AM – 10:50 AM

Keynote Address / Avanti Slingshot Update
Presenter: Patrick Bolan, Avanti
Location: King 2

10:50 AM – 11:00 AM Morning Break
11:00 AM – 12:00 PM (60 min)

Avanti Classic Deployment Manager
Presenters: Zehava Tyberg, Avanti
with Michelle Gelula, Avanti
Location: King 1

12:00 PM – 1:00 PM (60 min) Lunch
1:00 PM – 2:00 PM (60 min)

Enhanced Reporting
Presenter: Michelle Gelula, Avanti
Location: Regency A

Products & Kits
Presenter: Kahile Gondo, Avanti
Location: Regency B

#AskAvanti Experts
Regency E

2:00 PM – 3:15 PM (75 min)

New Features
Presenters: Zehava Tyberg, Avanti
with Jared Conway, Avanti
Location: Regency A

#AskAvanti Experts
Regency E

3:30 PM – 3:45 PM Afternoon Break
3:30 PM – 4:45 PM (75 min)

Activity Files
Presenter: Michelle Gelula, Avanti
Location: Regency A

#AskAvanti Experts
Regency E

6:00 PM – 9:00 PM Welcome Reception

Avanti Classic Day Two

Time Period SESSION CONTENT #ASKAVANTI EXPERTS
Avanti Classic
7:30 AM – 8:20 AM Breakfast
8:30 AM – 8:45 AM

Welcome Address / Conference Outline
Presenter: Stephen McWilliam, Avanti
Location: King 2

8:45 AM – 10:00 AM (75 min)

Roadmap Interactive
Presenter: Zehava Tyberg, Avanti
Location: Regency A

#AskAvanti Experts
Regency E

10:00 AM – 10:30 AM Morning Break
10:30 AM – 11:30 PM (60 min)

eAccess
Presenter: Zehava Tyberg, Avanti
Location: Regency A

Estimating
Presenter: Michelle Gelula, Avanti
Location: Regency B

#AskAvanti Experts
Regency E

12:00 PM – 1:00 PM Lunch

Roundtable
Location: Regency A

1:00 PM – 2:15 PM

Automation in Classic
Moderator: Michelle Gelula + Customer TBA

2:25 PM – 3:40 PM

v14 and the Future
Moderator: Zehava Tyberg + Customer TBA

3:50 PM – 5:05 PM

Online
Moderator: Michelle Gelula + Customer TBA

6:00 PM – 8:30 PM Event

Avanti Classic Day Three – May 25th

Time Period SESSION CONTENT #ASKAVANTI EXPERTS
Avanti Classic
8:00 AM – 8:50 AM Breakfast
9:00 AM – 9:15 AM

Welcome Address / Conference Outline
Presenter: Stephen McWilliam, Avanti
Location: King 2

9:15 AM – 10:30 AM (75 min)

Inventory & Fulfillment
Presenter: Michelle Gelula
Location: Regency A

#AskAvanti Experts
Location:
Regency E
10:30 AM – 10:45 AM Morning Break
10:45 AM – 12:00 PM (75 min)

Job Profiles
Presenter: Zehava Tyberg, Avanti
Location: Regency A

CRM/Job Manager
Presenter: Kahile Gondo, Avanti
Location: Regency B

#AskAvanti Experts
Location:
Regency E
12:00 PM – 1:00 PM
Lunch
1:00 PM – 2:15 PM (75 min)

Scheduling
Presenter: Michelle Gelula, Avanti
Location: Regency A

Avanti Classic Deployment Manager
Presenter: Zehava Tyberg, Avanti
Location: Regency B

#AskAvanti Experts
Location:
Regency E
2:15 PM – 3:00 PM

Vertical Roundtables
Marketing Services Providers, Commercial Printers, Large/Grand Format, Print & Mail and In-Plants
Location: King 1

3:00 PM – 3:15 PM Afternoon Break
3:15 PM – 4:30 PM (75 min)

50 Power User Tips (Live)
Presenter: Kahile Gondo, Avanti
with Zehava Tyberg, Avanti
Location: Regency A

#AskAvanti Experts
Location:
Regency E
6:00 PM – 10:00 PM Open Evening

Avanti Classic Day Four

Time Period SESSION CONTENT #ASKAVANTI EXPERTS
Avanti Classic
8:00 AM – 8:50 AM Breakfast
9:00 AM – 9:10 AM

Welcome Address / Conference Outline
Presenter: Stephen McWilliam, Avanti
Location: King 2

9:15 AM – 10:30 AM (75 min)

Job Uploader / Shipping Integration
Presenter: Zehava Tyberg, Avanti
Location: Regency A

New Features
Presenter: Michelle Gelula, Avanti
Location: Regency B

#AskAvanti Experts
Regency E

10:30 AM – 10:45 AM Morning Break
10:45 AM – 12:00 PM (75 min)

Multi-Site (Divisions) Presenter: Zehava Tyberg, Avanti
Location: Regency A

#AskAvanti Experts
Regency E

12:00 PM – 12:55 PM Lunch
12:55 PM – 3:00 PM

#AskAvanti Experts
Regency E

Download the Avanti Classic Conference Agenda