Avanti User Group Conference 2019 agenda
Avanti Slingshot

Avanti Slingshot Day One

Time Period SESSION CONTENT
8:00 AM – 8:50 AM Breakfast and Registration
9:00 AM – 9:15 AM

Executive Conference Welcome & Event Overview
Presenter: Patrick Bolan, Avanti CEO

9:15 AM – 10:50 AM

Keynote Address
Presenter: Local Celebrity

10:50 AM – 11:00 AM Morning Break
11:00 AM – 12:00 PM (60 min)

Road Map: Avanti Slingshot
Presenters: Josh Perkins, Product Manager, Avanti Slingshot

12:00 PM – 1:00 PM (60 min) LUNCH
1:00 PM – 2:00 PM (60 min)

Integration Partner Spotlight:
Enfocus
Presenters: Enfocus, Avanti

Integration Partner Spotlight:
XMPie
Presenters: XMPie, Avanti

#AskAvanti Experts
Avanti Staff

2:00 PM – 3:15 PM (75 min)

Deep Dive on New Feature
Presenters: Avanti

#AskAvanti Experts
Avanti Staff

3:30 PM – 3:45 PM Afternoon Break
3:30 PM – 4:45 PM (75 min)

Deep Dive on New Feature
Presenters: Avanti

Deep Dive on New Feature
Presenters: Avanti

#AskAvanti Experts
Avanti Staff

6:00 PM – 9:00 PM Welcome Reception

Avanti Slingshot Day Two

Time Period SESSION CONTENT
7:30 AM – 8:20 AM Breakfast
8:30 AM – 8:45 AM

Welcome Address / Conference Outline
Presenter: Patrick Bolan, Kevin Shaw

8:45 AM – 10:00 AM (75 min)

Integration Partner Spotlight:
TBD
Presenters: TBD, Avanti

Integration Partner Spotlight:
BCC Software
Presenters: BCC, Avanti

#AskAvanti Experts
Avanti Staff

10:00 AM – 11:30 AM Morning Break
10:30 AM – 11:30 PM (60 min) Conference Session: Shop Floor & Scheduling Conference Session: Fulfillment & Warehouse Management

#AskAvanti Experts
Avanti Staff

12:00 PM – 1:00 PM Lunch

Roundtable

Roundtable

Roundtable

1:00 PM – 2:15 PM

3rd Party Integration
Moderator: Josh Perkins

Marketing & CRM
Moderator:
Kevin Shaw

Avanti Administrator Session
Moderator:
Arron Robinson

2:25 PM – 3:40 PM

Classic to Slingshot Transition
Moderator: Patrick Bolan

Reporting
Moderators: Jared Conway

Sales Strategy
Moderator: John Alden

3:50 PM – 5:05 PM

Workflow Automation
Moderator: Josh Perkins

KPIs
Moderator: TBD

Accounting Best Practices
Moderator: Tom Salisbury

6:00 PM – 9:00 PM Event

Avanti Slingshot Day Three

Time Period SESSION CONTENT
8:00 AM – 8:50 AM Breakfast
9:00 AM – 9:15 AM

Welcome Address / Conference Outline
Presenter: Patrick Bolan, Kevin Shaw

9:15 AM – 10:30 AM (75 min)

Customer Best Practice: Implementation Project Management
Presenters: Kevin Lenuke, BlitzPrint
with Duncan Ellis, Avanti

#AskAvanti Experts
Location:
Regency D
10:30 AM – 10:45 AM Morning Break
10:45 AM – 12:00 PM (75 min)

Deep Dive on New Feature
Presenters: Avanti

Deep Dive on New Feature
Presenters: Avanti

Deep Dive on New Feature
Presenters: Avanti

12:00 PM – 1:00 PM
Lunch
1:00 PM – 3:00 PM (75 min)

Vertical Roundtables:
Marketing Services Providers, Commercial Printers, Large/Grand Format, Print & Mail and In-Plants

3:00 PM – 3:15 PM Afternoon Break
3:15 PM – 4:30 PM (75 min)

#AskAvanti Experts
Avanti Staff

6:00 PM – 10:00 PM Open Evening

Avanti Slingshot Day Four

Time Period SESSION CONTENT
8:00 AM – 8:50 AM Breakfast
9:00 AM – 9:15 AM

Welcome Address / Conference Outline

Presenter: Patrick Bolan, Kevin Shaw

9:15 AM – 10:30 AM (75 min)

Accounting Best Practices & Integration to Microsoft GP
Presenters: Tom Salisbury, Avanti

Conference Session: Inventory
10:30 AM – 10:45 AM Morning Break
10:45 AM – 11:45 PM (60 min)

Rarely known features and Hidden Gems that will Maximize Your Avanti Slingshot ROI

11:45 AM – 12:00 PM Wrap Up & Thanks
12:00 PM – 12:55 PM Lunch  (box lunch available)
12:55 PM – 3:00 PM (75min)

#AskAvanti Experts
Avanti Staff

Download the Avanti Slingshot Agenda